Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μνημόνιο συνεργασίας με τον ΜΚΟ Oxygono

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός  Oxygono επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για ανάπτυξη σχέσεων και κοινών δράσεων και με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020.

Ο οργανισμός Oxygono απαρτίζεται από άτομα από όλους τους ακαδημαϊκούς, κοινωνικούς, πολιτικούς, και επαγγελματικούς χώρους. Έχει σκοπό την βελτίωση της ποιότητας του δημοσίου διαλόγου στην Κύπρο και κατ’ επέκταση την επίτευξη μεταρρυθμίσεων και τον εκσυγχρονισμό της χώρας μας για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών σε όλες τις πτυχές της δημόσιας ζωής, όπως την υγεία, την οικονομία, την παιδεία, την δικαιοσύνη, την εξωτερική πολιτική, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα.

Το Μνημόνιο υπογράφηκε εκ μέρους του Oxygono από τον Δρα Νικόλα Κυριακίδη, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, και εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Καθ. Αντρέα Ευσταθίου.

Το Μνημόνιο μεταξύ των δύο Οργανισμών στοχεύει στη συν-διοργάνωση και υλοποίηση διαλέξεων, σεμιναρίων και συνεδρίων ενημερωτικού και ερευνητικού περιεχομένου σε θέματα που αφορούν σε κοινούς τομείς δραστηριότητας, στην επιμέλεια, την οργάνωση και παρουσίαση επιστημονικών θεμάτων, καθώς και σε άλλες  ακαδημαϊκές δραστηριότητες κοινού ενδιαφέροντος.