Μπορεί ένας άνθρωπος; Volume V

Volume V: Μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάξει τη νοοτροπία ενός λαού; Άννα Αριστοτέλους

O ανεξάρτητος, μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός Oxygono σας προσκαλεί στο πέμπτο μέρος της σειράς συζητήσεων με τίτλο «Volume V: Μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάξει τη νοοτροπία ενός λαού; ». Κεντρική Φιλοξενούμενη θα είναι η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους η οποία θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις του Αναπληρωτή Καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Δικαίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Αριστοτέλη Κωνσταντινίδη και της δημοσιογράφου, Μυρτώς Ζουμίδου.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021, και ώρα 18:00.

Στην εν λόγω σειρά φιλοξενούνται προσωπικότητες όπως αξιωματούχοι, ακαδημαϊκοί, επιχειρηματίες και άλλοι οι οποίοι λόγω της θέσης ή της ιδιότητας τους έχουν συμβάλει ή μπορούν να συμβάλουν στο να αλλάξουν κάποια πράγματα στην χώρα μας. Η συζήτηση θα διεξαχθεί στη βάση των κανόνων διεξαγωγής συζητήσεων του οργανισμού και θα στηρίζεται πάνω σε έξι θεματικές ενότητες. Θα έχει τη μορφή συζήτησης/συνέντευξης (informal conversation) και θα διαρκέσει περίπου 90 λεπτά. 

Η συζήτηση θα διεξαχθεί διαδικτυακά και θα προβάλλεται ζωντανά στη σελίδα του Oxygono στο facebook, στην σελίδα του Black Lemon Tv καθώς και στο κανάλι του Οxygono στο YouTube.

Εδώ μπορείτε να δείτε το Facebook event.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin