Cyprus Forum London 2024

Το Cyprus Forum London πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 14 & 15 Μαΐου 2024 στο Hellenic Centre και στην Ύπατη Αρμοστεία της Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το συνέδριο συνδιοργανώθηκε απο το Oxygen for Democracy, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία της Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η επέκταση της σειράς του Cyprus Forum και στο Λονδίνο αντιπροσωπεύει ένα νέο κεφάλαιο στο δημόσιο διάλογο και στην ανάδειξη διαφορετικών απόψεων σε κρίσιμα ζητήματα. Από την έναρξή του, το Cyprus Forum στοχεύει στη διευκόλυνση των συζητήσεων μεταξύ πολιτικών, ακαδημαϊκών και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών. Με την προσθήκη του Λονδίνου, αυτές οι συνομιλίες θα ενισχυθούν περαιτέρω, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τη δυναμική ενέργεια αυτού του παγκόσμιου κόμβου.

Το συνέδριο άγγιξε διαφορετικές θεματικές όπως η γεωπολιτική, η οικονομία, η εκπαίδευση και η δικαιοσύνη. Οι συζητήσεις έγιναν σε συνεργασία του με τους εταίρους του, που περιλαμβάνει αναγνωρισμένους οργανισμούς, όπως Hellenic Observatory of the London School of Economics, Southeast European Studies in Oxford, Bingham Center for the Rule of Law και οι Cypriots in the City, μεταξύ άλλων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τους ομιλητές μας μπορείτε να βρείτε εδώ: Cyprus Forum LondonCyprus Forum.