Απονομή Βραβείων Cyprus Responsible Business Awards 2020.

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε η Απονομή των Cyprus Responsible Business Awards 2020, των βραβείων που αναδεικνύουν τις πράξεις και τις συνεργασίες κάθε Επιχείρησης, η οποία δεσμεύεται στις αρχές της αειφορίας, της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Μέσα από μία εντυπωσιακή φωτογραφική απονομή, τηρώντας παράλληλα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών και των αρμόδιων αρχών, η BOUSSIAS CYPRUS βράβευσε τους καλύτερους του κυπριακού επιχειρείν στον κλάδο αυτό.

Οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους και φωτογραφήθηκαν, γιορτάζοντας την επιτυχία της ομάδας και της εταιρείας τους. Συνολικά βραβεύτηκαν 15 εταιρείες.

Στους μεγάλους βραβευμένους συγκαταλέγονται η  Lidl Κύπρου με 2 Gold, 2 Silver και 2 Bronze βραβεία, η Oracle Cyprus με 1 Silver και 2 Bronze, η Grand Expert Consulting  με 1 Gold και η Grand Expert Consulting σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας 1 Bronze, το Birth Forward και Τμήμα Νοσηλευτικής Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου με 1 Gold, η CYTA με 1 Gold, το Hope For ChildrenCRC Policy Center με 1 Gold, η Muskita Aluminium Industries με 1 Gold, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου με 1 Gold, ο C.A Papaellinas  με 1 Silver, το Oxygono Mη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός οργανισμός με 1 Silver, η Petrolina (Holdings) Public Ltd με 1 Silver, ο Vassos Eliades Ltd με 1 Silver, το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΠΑΦΟΣ με 1 Bronze, το ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΑΓΟΡΑ & ΚΑΘΛΗΝ ΛΑΝΙΤΗ με 1 Bronze, και ο Σάββας Χατζηγιώρκης & Υιοί ΛτδΜύλοι Χατζηγιωρκή με 1 Bronze.

Τα βραβεία Cyprus Responsible Business Awards 2020, τελούσαν υπό την Αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και του CSR Cyprus. Χρυσός χορηγός ήταν ο C.A PAPAELLINAS, Χορηγός ο GAP VASSILOPOULOS GROUP και Ακαδημαϊκός Συνεργάτης το Cyprus International Institute of Management. Χορηγός Επικοινωνίας  το Συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Για να δείτε τις φωτογραφίες της απονομής αλλά και τις δηλώσεις των βραβευμένων, επισκεφθείτε το https://www.boussias.cy/rba-award-winners/