Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

Συζήτηση στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το Κυπριακό Κέντρο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων, το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις Διεθνείς Σχέσεις και Σπουδές Ανατολικής Μεσογείου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας  και το Cyprus Forum, διoργανώνουν συζήτηση με αφορμή το Κείμενο Πολιτικής του πρώην στελέχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Δρ. Κυριάκου Ρέβελα με τίτλο: «H πορεία της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης: παρελθόν, παρόν και μέλλον. Εμπειρίες και σκέψεις από ένα πρώην Λειτουργό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με ιδιαίτερη αναφορά στις περιπτώσεις της Ελλάδος και της Κύπρου».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 από τις 17:30 μέχρι 19:00, στο Αμφιθέατρο UNESCO, (Κτίριο Europa), στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ο Κυριάκος Ρέβελας θα παρουσιάσει το Κείμενο Πολιτικής και θα ακολουθήσουν σχόλια από τον Ιδρυτή του Cyprus Forum, Δρ. Νικόλα Κυριακίδη και τον Καθηγητή Ανδρέα Θεοφάνους,  Πρόεδρο Κυπριακού Κέντρου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων καθώς και του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διακυβέρνησης, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Εισαγωγικά σχόλια και συντονισμός από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Χριστίνα Χατζησωτηρίου.

Απαραίτητη η προσκόμιση safepass και η χρήση προστατευτικής μάσκας. Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για πληροφορίες και κράτηση θέσης, στο τηλ. 22841600 ή στo email: cceia@unic.ac.cy