2ο Cyprus Forum

Επιδιώκοντας να συνενώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά την κοινωνία των πολιτών, τους θεσμούς, την ακαδημαϊκή κοινότητα και τον επιχειρηματικό κόσμο, το Cyprus Forum θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 2 Οκτωβρίου 2021, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που συνδέονται άρρηκτα με το σύνολο της κοινωνίας.

Συγκεντρώνοντας πολιτικούς ηγέτες από Κύπρο και εξωτερικό, εξέχουσες προσωπικότητες από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τον χώρο των ΜΜΕ, του επιχειρείν, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών, οι συμμετέχοντες στο 2ο Cyprus Forum θα συζητήσουν, θα ανταλλάξουν ιδέες και θα καθορίσουν νέες και δημιουργικές λύσεις σε καίρια ζητήματα που απασχολούν τον δημόσιο βίο. 
 
Σκοπός του Cyprus Forum είναι να καταστεί μοχλός πίεσης και καταλύτης για βελτίωση της ποιότητας του τρόπου λήψης αποφάσεων ( policymaking ) μέσω του διαλόγου και των θεμάτων που θα αναδειχθούν μέσα από αυτό. Το Cyprus Forum θέλει να βελτιώσει και να προωθήσει βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες πολιτικές στην Κύπρο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ομιλητές και τη θεματολογία του φόρουμ θα ανακοινωθούν σύντομα.
 
OργανωτέςOxygono
 
ΣυνεργάτεςDelphi Economic Forum
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τCyprus Forum στο τηλ. 22 678670, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου contact@cyprusforum.cy ή την ιστοσελίδα: www.cyprusforum.cy.