State of the Republic

To State of the Republic (η Κατάσταση του Κράτους) πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2019 από το Oxygono σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου με φιλοξενούμενο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι εμπνευσμένη από το State of the Union που γίνεται στις ΗΠΑ. Αντίστοιχος θεσμός υπάρχει και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το State of the Republic γίνεται ετήσια και σε αυτό φιλοξενείται ο εκάστοτε πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και αναλύει το έργο που επιτέλεσε την προηγούμενη χρονιά και το όραμά του για το υπόλοιπο της θητείας του.

ΠτΔ- Ανοικτή Συζήτηση για θέματα νεολαίας
          Πανεπιστήμιο Κύπρου, Αίθριο Κτηρίου Συγκλήτου, Λευκωσία, 
          Κύπρος
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης εκφωνεί ομιλία σε ανοικτή συζήτηση για θέματα που αφορούν τους νέους, που διοργανώνει η Οργάνωση «Οξυγόνο», το Πανεπιστήμιο Κύπρο και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, με θέμα «Κατάσταση της Δημοκρατίας».
//
PoR- Open discussion on youth affairs
University of Cyprus, Senate Council Building, Lefkosia, Cyprus
The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, delivers a speech during an open discussion on youth affairs, organized by ‘’Oxygonon’’ Association, the University of Cyprus and the Cyprus Youth Organization.

State of the Republic: Volume II

Ημερομηνία: ΤΒΑ Ώρα: TBA Χώρος: TBA
Περισσότερα
08cb8758-7fda-420f-ab61-3cd828859dab

State of the Republic

O ανεξάρτητος, μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός OXygono συνδιοργανώνει με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου το πρώτο State of the Republic (Κατάσταση ...
Περισσότερα